wallace: Neden Palladium Tower’ da Konut Sahibi Olmalıyız?

Neden Palladium Tower’ da Konut Sahibi Olmalıyız?


Tahincioğlu Gayrimenkul projesi olan Palladium Tower, kara, hava ve deniz taşımacılığının kilit noktalarına olan yakınlığı ile finans dünyasının şekilleneceği Ataşehir bölgesinde benzersiz bir ofis projesi olarak yükseliyor.

TASARIM
İnsan odaklı bir proje olan Palladium Tower, yeşili gökyüzüne taşıyan anlayışla her katında ayrı bir doğa parçasını insanla buluşturuyor. Benzer ofis projelerinin aksine, yeşile binanın giriş bölümünden itibaren geniş alanlar ayırarak insana kaybettiği doğallığı geri veriyor.

GÜÇ VE GÜVEN
Gün ışığıyla aydınlatılan geniş ve yüksek tavanların, taşın, ahşabın, metalin ve camın muhteşem uyumunun birinci sınıf işçiliği ile günümüz güvenlik anlayışının da ötesinde tasarlanan Palladium Tower, deprem, sel gibi doğal afetlere karşı sağlam ve dayanıklı yapısı, elektronik ve hassas güvenlik sistemleriyle de tüm risklere karşı sakinlerine huzur verecek.

VERİMLİ OFİS ALANLARI
Palladium Tower,bölünebilir esnek metrekare seçeneklerini sağlayan mimarisiyle ofis alanlarını verimli kullanmanızısağlarken çalışanlarınıza da konforlu bir ortam yaratıyor.

İSTANBUL LOUNGE
Uzun bir iş gününden sonra kendinize zaman ayırabileceğiniz, bilardo oynayabileceğiniz, televizyon izleyip gazete okuyabileceğiniz ve nezih bir ortamda misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz İstanbul Lounge 43. katta sizi bekliyor.

ORTAK ALANLAR
10 kişiden 40 kişiye kadar yapacağınız toplantılarınız için bölünebilir toplantı salonları... 150 kişiye kadar yapacağınız seminerleriniz için tüm teknik ve hizmet altyapısı hazırlanmış alanlar… Dünya ve Türk  mutfağından örneklerin sunulduğu yemekhane, Palladium Tower’da hizmetinize sunuluyor.

FENG SHUI'YE UYGUN TASARIM
Bir yerin “iyi bir Feng Shui”ye sahip olması oranın doğayla uyum içinde olması, “kötü bir Feng Shui”ye sahip olması ise oranın doğayla uyumsuz olmasıdır. Feng Shui’ye uygun olarak tasarlanan Palladium Tower, yeşili yerden alıyor ve gökyüzüne taşıyor. Görselliği ve enerjisiyle iş yaşamınıza pozitif enerji katıyor.

LEED GOLD 
Palladium Tower Projesinde uygulanacak olan LEED “Leadership in Energy and Environmental Design” sertifika sistemi, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilmiş çevre dostu bina değerlendirme sistemidir. Palladium Tower Projesi, LEED değerlendirme sisteminin üst seviyelerinden olan GOLD (Altın)’a uygun olarak tasarlanıp inşa edilecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright © wallace Urang-kurai