Pages

19 Aralık 2013 Perşembe

En Seksi Meslekler



Çoğumuz, bazı meslek sahipleri için çeşitli fanteziler kurarız.. Yalana dolana gerek yok..


Bahçıvan denildiğinde kafanıza göbekli, bıyıklı bir adam gelmiyordur herhalde.. Baklavalı, bronz tenli, cillop gibi bir adamın üzerinde sadece kot pantolonu olarak bahçede çalıştığını düşünmez misiniz? Şöyle biraz terlemiş, bu yüzden güneşin altında bronz teni parlayan.. Ahh ahhh J



İşte size söylendiğinde kafanızda fanteziler kurduğunuz seksi meslekler
Temizlikçi
Tesisatçı
Hemşire
Hostes
Atlet
Bahçıvan
Kadın polis
İtfaiyeci
Kadın Sürüş Hocası
Sanatçı


                                                      

Ortadoğu Grup’ tan Çılgın Proje! Resim İstanbul


Merkez Zekeriyaköy projesinden sonra Sancaktepe’ de ‘Resim İstanbul’ olarak bir inşaat projesi daha başlattı.
Öngörülü İnsanlar Hep Kazanır’ sloganı ile 25 Ocak’a kadar ön talepte bulunanlara Resim İstanbul’dan istedikleri daireyi çok özel fiyatlarla satın alabilme imkanı sunan proje, 28 blokta 1.310 daireden oluşuyor.
Ön talepte bulunanlar:
En iyi fiyat garantisi ve %20′ye varan fiyat avantajı
Size özel hazırlanmış ödeme planları
İstediğiniz daireyi seçme şansı
Proje konseptini ilk defa görme fırsatlarından yararlanıyor.
14 farklı m2 daire seçeneklerinden sınırlı sayıda ön talep toplanacağından bu özel avantajları kaçırmamak için tıklayınız!
www.3dkonut.com

18 Aralık 2013 Çarşamba

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul için ön talep topluyor

Ortadoğu Grup, yapımına başlanan şehir hastanesi ve metro sayesinde her geçen gün daha da değerlenen Sancaktepe’de, Resim İstanbul projesini hayata geçiriyor. 28 blokta 1.310 daireden oluşan Resim İstanbul için ön talep toplanmaya başlandı. 25 Ocak’a kadar ön talepte bulunanlar Resim İstanbul’dan istedikleri daireyi çok özel fiyatlarla satın alabilecek
 Ortadoğu Grup, Middleist, Gönül Evleri, Şişli Memorial Hastanesi Kompleksi, Ortadoğu Plaza, Ortadoğu İş Merkezi, Famas Plaza , İstoç Plaza, Güneysu Kültür Merkezi, Azerbaycan Kültür Merkezi, Gür Plaza ve Merkez Zekeriyaköy’den sonra yeni projesi Resim İstanbul’u hayata geçiriyor. Ortadoğu Grup’un yeni konut projesi Resim İstanbul, Anadolu yakasının tam kalbinde, Sancaktepe’de inşa ediliyor.
Resim İstanbul için ön talep toplamaya başladıklarını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “25 Ocak’a kadar Resim İstanbul için ön talepte bulunanlar avantajlı fiyatlarla projeden istedikleri daireyi alabilecek. Ön satış döneminde uygulanacak çok özel fiyatlar sadece ön talepte bulunanlar için geçerli olacak” dedi.
Sınırlı sayıda daire için ön talep topladıklarını belirten Mehmet Gür şöyle devam etti:
“Ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi ve özel olarak hazırlanan ödeme planlarından kendilerine en uygun olanı seçme fırsatını yakalayabilecek. Projenin maketini ve daire planlarını da yine ilk olarak ön talepte bulunanlar görebilecek.”
Ön talepten yararlanıp projeden konut alanların aynı zamanda akıllıca bir yatırım da yapacağını ifade eden Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Gür,  “Resim İstanbul’da satışa dip fiyatlardan çıkıyoruz. Fiyatları zaman içinde artıracağız. Bu nedenle projenin başlangıcından bittiği tarihe kadar en az yüzde 45 ila yüzde 50 oranında prim yapmasını hedefliyoruz” diye konuştu.
Üç etaptan oluşacak
81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Resim İstanbul hakkında bilgi veren Mehmet Gür şunları söyledi: “28 blokta toplam 1.310 daire bulunan Resim İstanbul, üç etaptan oluşacak. Projenin birinci etabında toplam 546 adet daire bulunacak. Yapımına Ocak ayında başlanacak olan birinci etapta daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek.”
Resim İstanbul’da çekirdek aileden geniş ailelere kadar herkese hitap edecek resim gibi bir hayat sunacaklarını belirten Gür, “Projede 1+1’den 4+1’e 14 farklı tipte daire bulunuyor. Farklı ve fonksiyonel mimarisiyle dikkat çeken Resim İstanbul’da dairelerin içinde her santimetrekare konut alıcısının ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılayacak şekilde planlandı. Evlerin tasarımında konut alıcısının hoşuna gidecek sürprizlere yer verildi” diye konuştu. Projede 14 farklı tipte çok özel dairenin olduğunu belirten Mehmet Gür, “Normal dairelerin dışında Resim İstanbul’da yüksek tavanlı çatı katı dairelerle geniş ve ferah bahçe kullanımlı özel bahçe katı dairelere yer verildi” açıklamasında bulundu.
Mimarisi ve peyzajıyla ‘Resim’ gibi bir proje
Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre, Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa edilen Resim İstanbul,  daire sakinlerine bol oksijenli tertemiz bir havada doğal bir yaşam vaat ediyor. Dış cephe mimarisiyle bölgenin en değerli projesi olmaya aday Resim İstanbul, özel olarak dizayn edilmiş açık ve kapalı alanlarıyla fark yaratıyor. Muhteşem peyzajıyla dikkat çeken proje yapay gölete de sahip. Göleti çevreleyen ve bahar aylarında siteyi beyaza boyayacak kiraz ağaçları, dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları ve meyve bahçeleri Resim İstanbul sakinlerini bekliyor. Projede 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis de bulunuyor. Tesiste, kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor. 
Anadolu yakasının merkezinde   
 Yapımına başlanan 4.100 yataklı Şehir Hastanesi ve metroyla birlikte değeri giderek artan Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul’da oturanlar için ulaşım sorunu bulunmuyor.  Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. 
www.3dkonut.com

16 Aralık 2013 Pazartesi

Yandex Navigasyon Ülkemizde


Ülkemizde arama motoru rekabetine yeni bir soluk getiren Yandex'ten yeni bir hizmet daha geliyor. Yandex Navigasyon hizmeti ile en büyük rakibi olan google ülkemizde büyük bir fark atacağa benziyor. Zira Google navigasyon ülkemizde kullanılamıyor.
2013 yılının sonbahar aylarında kullanıcıların hizmetine sunulacağı duyurulan Yandex.Navigasyon; gerçek zamanlı trafik bilgisi sunacak, trafik yoğunluğuna göre en hızlı alternatif rotaları önerecek, sesli yol tarifi yapacak ve tamamen ücretsiz olacak.

Türkiye’de faaliyete geçtiği ilk aylardan bu yana, geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmayı ilke edinen Yandex, 2013 yılının sonbahar aylarında ücretsiz bir mobil navigasyon uygulaması olan Yandex.Navigasyon’u kullanıma sunacağını duyurdu.

Kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ve kitle kaynaklı gerçek zamanlı trafik bilgisi de içeren Yandex.Haritalar servisini temel almasının yanı sıra, şirketin haritacılık alanındaki benzersiz tecrübesinin bir ürünü olan Yandex.Navigasyon, Türkiye’deki tüm şehirlerin ve yolların güncel vektörel haritalarını içerecek. Uygulamanın öne çıkan özellikleri arasında son derece kullanıcı dostu arayüzünün yanı sıra; ücretsiz oluşu, kitle kaynaklı ve gerçek zamanlı trafik bilgisi sunması, trafik yoğunluğuna bağlı olarak en hızlı alternatif rotaları önerebilmesi ve sesli yol tarifi özelliği bulunuyor.

Yeni uygulamanın müjdesini veren Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, “Lansmanından bu yana, Yandex.Haritalar ve bu ürünümüzün bir parçası olan Yandex.Trafik özelinde çok olumlu geri dönüşler aldık. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda en hızlı alternatif rotaları önermesi ile çok kısa bir sürede Rusya ve Ukrayna’da en popüler Yandex uygulaması durumuna gelen Yandex.Navigasyon’un bu başarıyı Türkiye’de de yakalayacağına inanıyorum.” dedi.

iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanılabilecek olan uygulamanın navi.yandex.com.tr adresindeki tanıtım sayfasında iletişim bilgilerini bırakanlar, Yandex.Navigasyon kullanıma sunulduğu gün haberdar edilecek.

Detaylı bilgi için navi.yandex.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Piri Reis ve Haritaları Sergisi


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu'nun katkılarıyla Türk denizcilik tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Piri Reis'in hayatını ve eserlerini konu alan "Piri Reis ve Haritaları Sergisi"ni ziyarete açtı.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Ankamall Alışveriş Merkezi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, Piri Reis'in Gelibolulu olduğunu anımsattı.
Piri Reis'in Gelibolu'da doğmasının bir tesadüf olmadığını, Gelibolu'nun kültür tarihimiz açısından çok önemli bir anlam taşıdığını ifade eden İsen, "Bizim Piri Reis gibi gündeme taşıyabileceğimiz çok sayıda değerimiz var. Çok şükür Türkiye artık kendi tarihiyle başka bir biçimde yüzleşiyor ve buradan yetiştirdiği önemli değerleri kamuoyuyla buluşturuyor" dedi. 
Dünya ölçeğinde önemli bir isim
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da Piri Reis'in, Osmanlı'nın yetiştirdiği dünya ölçeğinde önemli bir haritacı ve deniz bilimci olduğunu söyledi. 
Piri Reis'in, Akdeniz dünyasını ve büyük keşifler çağını bugüne taşıdığını belirten Arıcı, "Piri Reis'in dünya haritası, evrensel düzeydeki çalışmalarının bir ürünü olarak bilim tarihi bakımından çok önemli bir çalışma ve insanlığın ortak kültürel miraslarından birisidir" diye konuştu. 
Arıcı, haritanın, denizcilik ve coğrafyayla ilgili bir harita olmaktan öte yeni dünyanın yerli toplulukları, bitki, hayvan ve yer altı zenginlikleri hakkında bilgiler içeren bir kültür atlası olma özelliği taşıdığını vurgulayarak, 2013'ün Piri Reis'in dünya haritasının 500. yılı olması nedeniyle Bakanlık tarafından yürütülen çalışmaları anlattı.
19 Ocak'a kadar ücretsiz gezilebilecek sergide, Piri Reis'in Kitab-ı Bahriye adlı eserinden seçilen Akdeniz haritaları ile dünya haritasının interaktif hali görülebilecek. Bu sistemle ziyaretçilere, zeminde yürürken seyir halinde gemiler ve balıklar arasında dolaşıyormuş hissi yaşatılacak. Sergide ayrıca Piri Reis'in balmumu heykelinin bulunduğu kamarası da görülebilecek.



13 Aralık 2013 Cuma

Yasemin Baran'dan Çizgiler 3


Verilen şekillerden karakter yaratmaca..

Making characters our of provided shapes..


Neden Palladium Tower’ da Konut Sahibi Olmalıyız?


Tahincioğlu Gayrimenkul projesi olan Palladium Tower, kara, hava ve deniz taşımacılığının kilit noktalarına olan yakınlığı ile finans dünyasının şekilleneceği Ataşehir bölgesinde benzersiz bir ofis projesi olarak yükseliyor.

TASARIM
İnsan odaklı bir proje olan Palladium Tower, yeşili gökyüzüne taşıyan anlayışla her katında ayrı bir doğa parçasını insanla buluşturuyor. Benzer ofis projelerinin aksine, yeşile binanın giriş bölümünden itibaren geniş alanlar ayırarak insana kaybettiği doğallığı geri veriyor.

GÜÇ VE GÜVEN
Gün ışığıyla aydınlatılan geniş ve yüksek tavanların, taşın, ahşabın, metalin ve camın muhteşem uyumunun birinci sınıf işçiliği ile günümüz güvenlik anlayışının da ötesinde tasarlanan Palladium Tower, deprem, sel gibi doğal afetlere karşı sağlam ve dayanıklı yapısı, elektronik ve hassas güvenlik sistemleriyle de tüm risklere karşı sakinlerine huzur verecek.

VERİMLİ OFİS ALANLARI
Palladium Tower,bölünebilir esnek metrekare seçeneklerini sağlayan mimarisiyle ofis alanlarını verimli kullanmanızısağlarken çalışanlarınıza da konforlu bir ortam yaratıyor.

İSTANBUL LOUNGE
Uzun bir iş gününden sonra kendinize zaman ayırabileceğiniz, bilardo oynayabileceğiniz, televizyon izleyip gazete okuyabileceğiniz ve nezih bir ortamda misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz İstanbul Lounge 43. katta sizi bekliyor.

ORTAK ALANLAR
10 kişiden 40 kişiye kadar yapacağınız toplantılarınız için bölünebilir toplantı salonları... 150 kişiye kadar yapacağınız seminerleriniz için tüm teknik ve hizmet altyapısı hazırlanmış alanlar… Dünya ve Türk  mutfağından örneklerin sunulduğu yemekhane, Palladium Tower’da hizmetinize sunuluyor.

FENG SHUI'YE UYGUN TASARIM
Bir yerin “iyi bir Feng Shui”ye sahip olması oranın doğayla uyum içinde olması, “kötü bir Feng Shui”ye sahip olması ise oranın doğayla uyumsuz olmasıdır. Feng Shui’ye uygun olarak tasarlanan Palladium Tower, yeşili yerden alıyor ve gökyüzüne taşıyor. Görselliği ve enerjisiyle iş yaşamınıza pozitif enerji katıyor.

LEED GOLD 
Palladium Tower Projesinde uygulanacak olan LEED “Leadership in Energy and Environmental Design” sertifika sistemi, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilmiş çevre dostu bina değerlendirme sistemidir. Palladium Tower Projesi, LEED değerlendirme sisteminin üst seviyelerinden olan GOLD (Altın)’a uygun olarak tasarlanıp inşa edilecektir.



Yasemin Baran'dan Çizgiler 1


Öğle molasında karalanan bir çalışma..


Merhaba, Ben Angel...



 İyi Hafta Sonları Size.. Bana Hergün Hafta Sonu :)

Bok Vaaar !

Sabah sabah iyi güldüm de
Arkadaşın ne derdi vardı acaba?


Ne Dinlerdik Be!!!!

Geçmişe döndünüz mü? :)


Bir zamanların olay grubu Milli Vanilli...

12 Aralık 2013 Perşembe

Messi vs. Kobe !



THY yine yapmış yapacağını!


Dünyanın en çok sevilen 2 ünlü sporcusunu reklamlarında kullanan THY, birincisinin çok olumlu dönüşler alması üzerine son reklamında da Kobe ve Messi’ yi oynatarak bizi ekrana kilitlemeyi başardı.
Ne reklam ama? Konsept güzel, oyuncular güzel, gidilen şehirler güzel..Fakat, THY reklamı olduğunu bilmesek sanırsın Lenovo ve Samsung işbirliği…
Hele Samsung’ un telefonu… Arkadaş ne telefon ya! Su altında bile ön kamerası müthiş.. Sanırsın profesyonel su altı kamerası…
Bu arada Kobe’ nin gözleri mi bozuk? Messi Los Angelas’ ta kırmızı halıda –tamam kırmızı halı gözükmüyor ama gıcır gıcır araba, flaşlar, jilet gibi takım elbise olsa olsa kırmızı halı da olur diyoruz… Neyse kırmızı halıda çektirdiği fotoğrafa bakarken Kobe’ nin telefonu uzaklaştırması acaba gözlerinde bir problem mi var imajını çizmiş…
Kobe’ yi Çin’ den sonra Atatürk Hava Limanı’ndaki özel yolcu salonunda sonra da Güney Afrika’ da görüyoruz. Acaba aktarma yaparken o salonda mı dinlenmiş diye düşünüyoruz ama THY’ den, Çin-Güney Afrika uçuşuna baktığımızda aktarma göremiyoruz. Neyse belki başka ülkeye gitmiştir reklamda gösterilmemiştir.
Reklam, İstanbul’ da Sultanahmet Camiinin önünde son buluyor.. Ne son ama.. Her ne kadar Kobe’nin Messi’nin fotoğrafını trollerken verdiği poz bazılarımız tarafından kınanacak olsa da reklam keyifli hakkını yemeyelim…
Reklam, THY’nin küresel hava ulaşımındaki etkinliğine vurgu yapıp, ‘Widen Your World’ (Dünya daha büyük keşfet) mesajı veriyor vermesine de bir İstanbul-Çin uçuşu 2.523 TRY’ den başlıyor arkadaş!!!


Sıkılmadan Defalarca Dinlenir!!!

Lil Wayne ve Bruno Mars' ın beraber seslendirdikleri 'Mirror' adlı şarkı beni resmen büyülüyor..



Klibini 1080p HD izlemenizi öneririm...

Ağaoğlu’ndan Ford Fiesta İçin Son 8 Gün!!



Katılmak için geç kalmadınız..
15.11.2013 tarihinde yayınladığımız haberde Ağaoğlu Şirketler Grubunun Facebook üzerinden düzenlediği anket hakkında bilgileri yazmıştık.

Ağaoğlu ailesinin kendilerini geliştirmek ve daha iyi hizmet verebilmek için hazırladığı anket katılmak için 
son gün 19 Aralık 2013.

Ankete katılanlar arasında yapılacak çekilişte 1 kişiye 2013 model Ford Fiesta marka otomobil hediye edilecek.

Talihliler, 23.12.2013 Saat:14:00 Mucize Tanıtım Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek.



11 Aralık 2013 Çarşamba

Zorlu Center AVM' de Apple Yüzünden Kiralar Düştü!

Açılmayan Apple mağazası sebebiyle iki ay için %50 kira indirimi yapıldı.



Kapalı olan Apple mağazasının çevresindeki kağıt duvarlar nedeniyle müşterinin gelme isteğini azalttığını ifade eden bir perakendeci "Bu durum cirolarımıza yansıyor. Zorlu Center'da kaybımızı bu yolla telafi etmeye çalışıyor" dedi. Kirada indirim alan bir diğer mağaza sahibi de şöyle konuştu: "Üçüncü ay için de görüşüyoruz. Yüzde 20-30 oranında ek indirim yapılabilir. Ama henüz net değil." Zorlu Center yetkilileri "Kiracılarımıza iki ay için jest yaptık. Kira indirimini tüm kiracılarımıza uyguladık. Aralık ayında her şey sözleşmelerde olduğu şekilde devam ediyor" derken, Apple konuyla ilgili yorum yapmadı.


Apple Türkiye'deki ilk mağazası için Zorlu Center'da 2 bin metrekarelik bir yer kiraladı. Açılış bu ay içinde yapılacaktı fakat süre uzadı ve 2014' e ertelendi.

15 GÜN BEDAVA

Şikayetler üzerine Zorlu Center birinci ay için kirada yarı yarıya indirim yaptı. Ancak, AVM'nin kiracıları bir yıllık kirayı peşin ödediği için Zorlu Center onlara, 1 yılları dolduktan sonra 15 gün kira bedeli ödemeden dükkanda kalma şansı verecek. Kiracılara indirim nedeniyle bir bedel ödenmeyecek.


Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul’u Üç Boyutlu Geziyoruz



Ağaoğlu İnşaat tarafından yapımı devam edenMaslak 1453 projesini www.3dkonut.com üzerinden üç boyutlu olarak gezebilir, hava alanlarına, köprülere, Taksime ulaşımı hakkında bilgi alabilir, Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul Genel Tanıtım
Büyük şehirde hayat dinamiktir, hareketlidir. Eğlencelidir. Bunun için çekicidir. Kültür zenginliği, yiyecek içecek çeşitliliği, alışveriş seçenekleri, gece hayatı, moda, sanat hep hızlı bir devinim içindedir.
İstanbul, bütün bu özelliklerin fazlasını kendinde toplayan, dünyanın en önemli metropollerinden biridir. Hem sakinleri, hem de ziyaretçileri için özeldir. Çok caziptir. Buna karşın çok geniş bir alana yayılmış olması, trafik, kalabalık, ulaşım sorunları bu cazibeyi zor ulaşılır ya da ulaşılmaz kılmaktadır.
Bir zamanlar tiyatro ve sinemalar, kültür ve alışveriş merkezleri, lokanta ve eğlence yerlerini barındıran Pera, “ana cadde” özelliğiyle, şehrin özgün kalitesini yaşatıyordu. Çevre pasajlar ve ara sokaklar da yiyecek içecek, kültür ve eğlence uzantıları olarak bu canlılığı taşıyordu.
Göçlerle kalabalıklaşan şehrin merkezindeki beklentiler değiştikçe, bu kaliteli yaşam da ana caddeden uzaklaştı. Anadolu yakasında Bağdat Caddesi öne çıksa da ulaşım yüzünden tam bir alternatif olamadı.
Gelişen alışveriş merkezleri ve çevreye kapalı yeni yerleşimler şehrin zenginliğini böldü. İstanbul'a gelenler özlemini çektikleri büyükşehir yaşantısı yerine merkezden kopuk bir hayatla karşılaşıyor, devinimi uzaktan seyretmek zorunda kalıyorlar.
Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul işte tam da bu eksiği giderecek, bu özleme cevap verecek projedir. Şehir merkezi, ana cadde olgusunu bir çekim merkezi olarak hayata geçirecek, kültür, sanat, yeme içme, eğlence ve gece hayatını en başta kendi sakinleriyle hareketlendirecek bir yapıdır. Bu devinimin yanında çok önemli bir de konum avantajı da vardır.
Kuzeyden Fatih Ormanı'na komşudur. İlginç ve eşine az rastlanır bir şekilde, hem büyük şehir özelliklerini, hem de sürdürülebilir kaynakları ve çevreye duyarlı yeşil bina sistemlerini bünyesinde barındıran ender bir yapıdır.